27 Mayıs 2015 Çarşamba

abcd

Bugün B A'ya "büyü artık" diye bağırdı. Dün de yapmıştı, daha önce de. B A'yı hep çocuklukla suçlar. C ise her şeyi çocukluk olarak görür zaten, büyümeyen hiçbir şeyin kalmasını istemez. B A'ya, C herkese "büyü artık" der. 
B C'yi sevdiğini biliyordu.

A, B'lerden C'lerden korktuğu için birtakım önyargılar geliştirmiştir kendi kendine. Bu yüzden sorar. Hissettiği, söylediği, gördüğü bu şeyler; hangisi büyümüştür? 
D bunları düşünmez. D söyler, yapar, hisseder. D C'leri pek sevmez. Her daim yan yana da olsalar bir C gelip D'yi bozamaz. 
A D'yi sevdiğini biliyordu. 

7 yorum:

Fidan Dinç dedi ki...

Anlamak için epey çabaladım. Sonuçta birbirlerini sevenlerin benzer yanları olduğu çıkarımına vardım. Umarım doğruya yaklaşabilmişimdir.

juliet dedi ki...

Asıl önemli olan diğerleri benim için

Fidan Dinç dedi ki...

B C'yi A D'yi seviyor. C ve D mi önemli diyorsun? Bu ikisi birbirine benzemiyor biri büyümeyen bir şey kalmasını istemiyor diğeri hissettiği gibi yaşıyor. Neyse, kafam karıştı iyice :)

juliet dedi ki...

Şu an yazdığım şey mahvoldu gerçekten :)) asıl önemli olan şu çocukluk mevzusuydu diyorum. B ler ve c ler birbirine benzer, a lar d leri sever öyle olmak icin cabalar ama b ve clere yenilir diyorum. Önemli olan bu konuda d olmak diyorum.

juliet dedi ki...

Anlamak için çabaladığına teşekkür ediyorum, önemlilikle ilgili bir şeyleri çağrıştırıyor

Fidan Dinç dedi ki...

Yok canım ne teşekkürü :) Ortalığı mahvetmişim baksana :))) Olsun ama okumak çok keyifli. Matematik problemi gibi :)

juliet dedi ki...

Hahah yok sen mahvetmedin :)) teşekkür ederimm hihih