11 Şubat 2016 Perşembe

"İşte benim stilim" eğer gerçekten en çok izlenen programlardan biriyse, ülkenin zeka seviyesi için oturup ağlayabilirim. Varsa tabi. 


4 yorum:

Çıplak Yazar dedi ki...

Network - 1976 filminden Televizyon hakkında alıntı yaptığım sözler.

Televizyon gerçek değildir. Televizyon lanet olasıca bir eğlence parkıdır. Televizyon bir sirk, bir karnaval, seyahat eden akrobatların.. hikayecilerin, dansçıların, şarkıcıların, aslan terbiyecilerinin ve futbolcuların olduğu bir dünyadır. Bir zaman geçirme aracıdır. Eğer gerçeği istiyorsanız, Tanrı'ya gidin. Bilgelere danışın. Kendinizle yüzleşin. Çünkü asıl gerçeği bulabileceğiniz tek yer orasıdır. Bizden hiç bir gerçeği öğrenemezsiniz millet.. Biz size duymak istediklerinizi söyleriz. Deli gibi yalan sıkarız. Biz size duymak istediğiniz her boku söyleriz. Bunların hepsi aldatmaca millet, hiçbiri gerçek değil. Ama siz günlerce gecelerce orada oturuyorsunuz. Her yaştan, her renkten, her dinden insanlar. Bildiğiniz tek şey biziz. Burada gösterdiğimiz tüm saçmalıklara inanıyorsunuz. Ekranda gördüklerinizi gerçek sanıyorsunuz. Hayatlarınız gerçek olmaktan çıkıyor. Ekran size ne söylerse onu yapıyorsunuz. Ekrandakiler gibi giyiniyorsunuz. Ekrandakiler ne yerse onu yiyorsunuz. Çocuklarınızı ona göre yetiştiriyorsunuz, ekrandakiler gibi düşünüyorsunuz. Bu tamamen delilik, sizi manyaklar.
Tanrı şahidimdir. Asıl gerçek olan sizlersiniz. Biz tamamen sahteyiz. Hemen bütün televizyonlarınızı kapatın. Hepsini kapatın. Hemen şimdi kapatın ve bir daha açmayın. Tam da ben konuşmayı yaparken kapatın televizyonunuzu. Kapatın onları!

StummScream dedi ki...

Bence para kazanmak için potansiyel yüksek derim.

Serdar dedi ki...

Kendi bloguma beklerim. Takibe aldım

juliet dedi ki...

1 Delinin Günlükleri; filmi bu akşam izleyeceğim! Bana kalsa zaten evime televizyon almam bile, evde en az kullandığım eşya bile olabilir.

StummScream; hahaha o kesin zaten, bunu çok net anlamış bulunuyoruz. yaşasın!